Om oss

Fjällbyråns logga

Digital Bootcamp drivs av Fjällbyrån som är en fullservicebyrå inom digitalisering och platsmarknadsföring.

95DF0F79-E078-45B5-BC58-BFEB0FB6D6F8

Kompetensutveckling

Vi erbjuder utmanande och jordnära kommunikation. En allt större del av Fjällbyråns verksamhet har visat sig handla om kompetensutveckling för småföretagare som behöver stöd i att utveckla sin digitala synlighet. Digitalbootcamp.se är sprunget ur det behovet.

Vi vill bidra till att skapa konkurrenskraftiga företag!

 

uabb-device-laptop

Affärsutveckling

Fjällbyrån håller till i Jämtlands fjällvärld där vi trivs som fisken i havet. Vi tror på värdeskapande marknadsföring som går hand i hand med er affärsutveckling.

Vi vill vara med på er resa, vi tror att vi gör mest nytta om vi hänger ihop ett tag och lär känna varandra. Vi vill utmana och utvecklas tillsammans med er!

 

46F978D6-F7A6-4CCB-BA0D-FD99E5B36ABB

Om Marcus

Marcus Ståhl har jobbat med sälj och marknadsföring hela sitt yrkesverksamma liv. Han har bland annat studerat vid Sälj och marknadshögskolan, IHM samt University of Oxford- Said Business School.

Marcus håller idag utbildningar inom digitalisering och marknadsföring.

Arbetserfarenhet

Marcus bodde tidigare i Stockholm där han startade och drev en digital byrå med inriktning på innehållsmarknadföring. 2016 gick flyttlasset till Klövsjö där han fram till 2020 var vd för Destination Vemdalen. Nu driver han nystartade Fjällbyrån vars syfte är att bidra till att skapa konkurrenskraftiga företag. 

Marcus bloggar på turismnytt och fjällbyråns blogg.