Välkommen till kursen
Ambassadör för Jämtland Härjedalen

Här får du tillgång till en kortare ambassadörsutbildning med material du kan behöva för att bli en bättre ambassadör för inflyttade i vår fantastiska region, kursen är särskilt framtagen för dig som brinner för din plats på jorden Jämtland Härjedalen.

IMG_0796

Introduktion till Ambassadörsnätverket

Vi är alla en del av Jämtland Härjedalen

I Jämtland är artut

Vi är övertygade om att vi alla har både ett ansvar och en möjlighet att bidra till att den platsen vi bor och verkar på blir så bra den kan. Det finns en enorm kraft i det här länet, en kraft av engagemang, framtidshopp och gemenskap. Den kraften ger ringar på vattnet och vi hoppas att du vill vara med och sprida den.

3 anledningar att gå kursen redan idag!

01

Håll dig uppdaterad

Genom Jämtland Härjedalens digitala ambassadörsutbildning får du lära dig mer om länet och vad som sker.

 

02

Inspiration

Utbildningen finns till för att inspirera, innehållet är framtaget i dialog med eldsjälar och entusiatiska människor runt omkring i Jämtland Härjedalen.

03

Inbjudningar

Genom att gå kursen blir du godkänd som ambassadör och du får sedan inbjudningar till annat skoj och ännu mer inspiration som gör vi hoppas ska leda till ett ännu bättre Jämtland Härjedalen.

Innehåll och upplägg för kursen

Det som ingår i kursen är små korta filmer på 3-4 minuter och några lite längre på 15- 17 minuter om Värdskap, Ambassadörskap, regionens arbete, Eldsjälar och intervjuer med inflyttare med mera. Totalt ca 1,5 h utbildning för dig som vill vill vara ambassadör och få fler personer att flytta till vårt fantastiska län.

IMG_9399

Vi som driver Ambassadörsnätverket

Det är Johan & Maria från Gomorron Östersund och Marcus & Jenny från Fjällbyrån i Klövsjö. Uppdragsgivarna är Region Jämtland Härjedalen och arbetet ingår i projektet En attraktiv region med Regionen, Tillväxtverket, Länsförsäkringar och Jämtkraft som finansiärer.

Arbetet finansierias av

RegionJH_Logo2019
EUlogo_v_RGB
BRMS-logga
tasteget_textlogo2

Jämtland Härjedalen Academy

Gratis
  • Baskunskap i Värdskap & Ambasadörsskap
  • Inspiration och tips
  • Korta filmer om Regionens arbete
  • Gästföreläsare och ambassadörer
  • Platsmarknadsföring, sociala medier